De Fillpartner Combihandle is vernieuwd

Knoeivrij tanken

De Fillpartner Combihandle is vernieuwd

De afgelopen jaren is de Fillpartner Combihandle Chainsaw intensief gebruikt door bosbouwers en hoveniers. Fillpartner vroeg hen om feedback en ging hiermee aan de slag. Het resultaat? Een volledig nieuw ontworpen vijlenhouder met plek voor wel drie vijlen!

Knoeivrij tanken

Nieuwe vijlenhouder

De oude vijlenhouder met veertjes is vervangen door een steun met rubberen vijlhouders om de vijlen in te bewaren. Deze houders beschermen de vijlen en klemmen ze stevig vast zodat ze er niet uitvallen tijdens gebruik. Er is ruimte voor twee ronde en een platte vijl.

Dit maakt het gebruik van de Combihandle nóg makkelijker voor de professionele bosarbeider.

Olie Can nu ook los te bestellen

Aan het Fillpartner assortiment is een product toegevoegd, namelijk de Oil Can ten behoeve van de Combihandle Fillpartner. Deze Oil Can met een inhoud van 2,5 liter is vanaf nu ook los als artikel te bestellen. Neem bijvoorbeeld één of meerdere gevulde cans kettingzaagolie mee naar locatie, of vervang de can wanneer nodig bij vervuiling of slijtage. Handig!

Etiket

Informeer bij uw Aspen verkooppunt naar deze en andere producten van Fillpartner.

In dit artikel:

  • Combihandle vernieuwd
  • Nieuwe vijlenhouder
  • Olie can

Deel via:


Waarom Aspen?

Aspen alkylaatbenzine is 99% schoner

Deze schone brandstof is goed voor het milieu, maar ook voor jou en je machine. Met Aspen blijft je motor schoon en start deze altijd gemakkelijk. Ook na maanden stilstaan. Waarom zou je níet voor Aspen kiezen?

Ontdek de voordelen

Aspen verkooppunt?

Meer dan 1.200 Aspen verkooppunten

Wist je dat er meer dan 1.200 Aspen verkooppunten zijn in de Benelux? Dat betekent dat er altijd een bij jou in de buurt is. Ben je professional? Laat je Aspen producten dan per pallet franco op je bedrijf leveren.

Vind jouw verkooppunt