Retourneer gratis uw lege jerrycans - Aspen Benelux

Retour

Gratis je jerrycans retour sturen

Wist je dat je lege Aspen verpakkingen kosteloos retour kunt sturen? Lever ze in bij je verkooppunt of laat ze gratis ophalen bij het leveren van je volgende pallet.

Retourdoos bestellen

Wil je jouw jerrycans laten ophalen als ze leeg zijn? Bestel dan bij jouw nieuwe levering Aspen een gratis retourdoos. Vouw deze uit op een europallet en verzamel hierin de jerrycans met dop. Gebruik de kartonnen tussenplaten die bij je nieuwe pallet worden geleverd om de jerrycans per laag te stapelen. Lees de volledige instructie hier.

De volle retourdoos halen we kosteloos op bij jouw volgende levering Aspen producten. Geef wel even aan dat je een pallet retour doet!

Zo recyclen we jouw lege jerrycans

Je mag lege jerrycans niet opnieuw vullen, omdat ze misschien niet meer voldoen aan alle strenge regelgeving. Alle lege jerrycans vermalen we daarom tot korrels. Deze gaan weer terug de kunststofindustrie in en worden gebruikt voor nieuwe plastic producten, zoals jerrycans. Cradle to cradle, noem je dat ook wel. Stalen verpakkingen gaan de ijzerindustrie in.

Knoeivrij tanken

In dit artikel:

  • Jerrycans gratis retour
  • Retourdoos bestellen
  • Zo recyclen we jerrycans

Deel via:


Waarom Aspen?

Aspen alkylaatbenzine is 99% schoner

Deze schone brandstof is goed voor het milieu, maar ook voor jou en je machine. Met Aspen blijft je motor schoon en start deze altijd gemakkelijk. Ook na maanden stilstaan. Waarom zou je níet voor Aspen kiezen?

Ontdek de voordelen

Aspen verkooppunt?

Meer dan 1.200 Aspen verkooppunten

Wist je dat er meer dan 1.200 Aspen verkooppunten zijn in de Benelux? Dat betekent dat er altijd een bij jou in de buurt is. Ben je professional? Laat je Aspen producten dan per pallet franco op je bedrijf leveren.

Vind jouw verkooppunt