Met Aspen blijft de motor van je machine schoon - Aspen Benelux

Voordelen

Altijd een schone motor

Gebruik je gewone benzine? Dan raakt je motor van binnen steeds verder vervuild. En door de korte houdbaarheid van benzine krijg je al snel te maken met startproblemen. Dat is allemaal verleden tijd met de schone alkylaatbenzine van Aspen: de beste brandstof voor jouw machine.

Geen vervuiling

Gewone benzine bestaat uit meer dan honderd stoffen, waarvan een deel slecht is voor de motor van je machine. Aspen alkylaatbenzine bestaat uit slechts een tiental stoffen. Het resultaat? Minder vervuiling en een schonere motor. En dat zie je ook terug in onderzoek dat is uitgevoerd.

De kleppen op de volgende afbeeldingen hebben alle drie 48 uur lang gedraaid in een machine. Op Aspen 4, gewone pompbenzine en een concurrerend merk alkylaatbenzine.

Op afbeelding 1 zie je een klep op gewone pompbenzine. Deze is zwaar vervuild met koolaanslag. Op afbeelding 2 zie je een klep die op een concurrerend merk alkylaatbenzine gedraaid heeft, hier is de vervuiling al wat minder. Maar het allerschoonste resultaat bereik je met Aspen 4, zoals op afbeelding 3 te zien is.

Altijd starten

Afbeelding 1

Altijd starten

Afbeelding 2

Altijd starten

Afbeelding 3

Meer weten over het verschil tussen Aspen en andere alkylaatbenzines? Klik hier.

Altijd starten

Wil je net aan je klus beginnen, start de motor van je machine niet. Met Aspen alkylaatbenzine ben je daar voor altijd van af. Want waar gewone benzine snel bederft, is Aspen jarenlang houdbaar. Machines op Aspen alkylaatbenzine kunnen daardoor maanden of zelfs jaren stilstaan en toch probleemloos starten op het moment dat je ze nodig hebt. En dat scheelt niet alleen ergernissen, maar ook kostbare onderhoudsbeurten.

Altijd starten

“Machines op Aspen alkylaatbenzine kunnen maanden, zelfs jaren stilstaan en probleemloos starten”

Geen storingen

Gewone benzine bevat ruim 10% ethanol. Niet erg voor auto’s, maar voor machines kan ethanol voor storingen zorgen. Aspen bevat geen ethanol. En dat betekent: geen verzuring van benzine, geen oxidatie van het brandstofsysteem en geen startproblemen.

Lange levensduur

Je wilt zo lang mogelijk met je machine kunnen werken. Omdat Aspen schoner is dan normale benzine, heb je veel minder last van koolafzetting op de cilinder, zuiger en poorten van je motor. Het resultaat? Een schonere motor, die veel langer meegaat.

Meer vermogen

Gewone benzine verbrandt nooit volledig. Daardoor benut je de cilinderinhoud dus nooit helemaal voor het leveren van vermogen. Aspen verbrandt wél vrijwel volledig. En dat betekent een motor die soepeler loopt met meer vermogen.

In dit artikel:

  • Altijd een schone motor
  • Geen vervuiling
  • Altijd starten
  • Geen storingen
  • Lange levensduur
  • Meer vermogen

Deel via:


Waarom Aspen?

Aspen alkylaatbenzine is 99% schoner

Deze schone brandstof is goed voor het milieu, maar ook voor jou en je machine. Met Aspen blijft je motor schoon en start deze altijd gemakkelijk. Ook na maanden stilstaan. Waarom zou je níet voor Aspen kiezen?

Ontdek de voordelen

Aspen verkooppunt?

Meer dan 1.200 Aspen verkooppunten

Wist je dat er meer dan 1.200 Aspen verkooppunten zijn in de Benelux? Dat betekent dat er altijd een bij jou in de buurt is. Ben je professional? Laat je Aspen producten dan per pallet franco op je bedrijf leveren.

Vind jouw verkooppunt