Veelgestelde vragen - Aspen Benelux

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je het antwoord op alle veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen?
Neem dan contact met ons op!

Waarom moet ik Aspen alkylaatbenzine gebruiken?

Het is nooit verplicht om Aspen alkylaatbenzine te gebruiken, alleen als je werkgever dat heeft beslist. Bijvoorbeeld omdat deze werknemers graag wil beschermen door schone brandstof te gebruiken. Als particulier is het ook verstandiger om te kiezen voor een schone brandstof zoals Aspen. Want wist je dat een gewone grasmaaier op gewone benzine net zoveel uitstoot als ruim drie personenauto’s? Met Aspen is die uitstoot 100 keer lager. Bovendien heeft Aspen veel technische voordelen.

Meer daarover weten? Check de voordelen van Aspen! >

Hoeveel olie bevat Aspen 2?

Aspen 2 bevat 2% volsynthetische, biologisch afbreekbare olie. De extreem hoge kwaliteit van deze tweetaktolie garandeert een optimale smering onder alle omstandigheden.

Verbruikt mijn machine meer met Aspen alkylaatbenzine?

Nee, je machine zal bij een juiste afstelling van de carburateur niet meer benzine verbruiken.

Geeft Aspen alkylaatbenzine meer PK's?

Gewone benzine verbrandt nooit volledig. Daardoor benut je de cilinderinhoud dus nooit helemaal voor het leveren van vermogen. Aspen verbrandt wél vrijwel volledig. En dat betekent een motor die soepeler loopt met meer vermogen.

In welke verpakking moet ik Aspen alkylaatbenzine kopen?

Wij raden iedereen aan om Aspen alkylaatbenzine in de 5 liter jerrycan te kopen. Ook voor grootverbruikers is het gemakkelijk om je machine vanuit een kleine jerrycan te vullen. De 5 liter jerrycan heeft namelijk een hele gebruiksvriendelijke vulhulp: de Autofiller van het merk Fillpartner. Daarmee vul je je machine zonder knoeien en zonder vrijkomende dampen af.

Benieuwd naar nog meer voordelen? Die lees je hier >