Veelgestelde vragen - Aspen Benelux

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je het antwoord op alle veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen?
Neem dan contact met ons op!

Waar kan ik Aspen kopen?

Aspen wordt via ruim 1.200 verkooppunten in de Benelux verkocht. Deze verkooppunten zijn meestal vakwinkels die tuin- en parkmachines verkopen, winkels die machines verhuren, maar bijvoorbeeld ook winkels voor tuin & dier.

Vind een verkooppunt >

Wat kost Aspen alkylaatbenzine?

Aspen is als wereldmarktleider de goedkoopste leverancier van alkylaatbenzine van deze kwaliteit op de Benelux-markt. Door de hoge kwaliteit en het milieuvriendelijke karakter is Aspen wat duurder dan normale benzine of diesel. De meerprijs van Aspen 2 in 5 liter jerrycans is ongeveer 30 tot 40%. De meerprijs voor Aspen 4 is iets hoger, omdat je deze vergelijkt met de gewone benzine die je aan de pomp kunt halen.

Krijg ik een betere prijs als ik Aspen alkylaatbenzine in bulk inkoop?

Bij de Aspen verkooppunten kunnen ze je altijd helpen om Aspen alkylaatbenzine zo voordelig of gemakkelijk mogelijk in te kopen. Grootverbruikers kunnen bijvoorbeeld volle pallets bestellen die rechtstreeks bij je bedrijf worden afgeleverd. Lege jerrycans kunnen op die manier gratis opgehaald worden.

Wij raden het af om onnodig grote voorraden aan te leggen. De eisen voor opslag zijn streng en wij leveren razendsnel (binnen 24 uur!).

Hier vind je meer informatie over levering, opslag en jerrycans ophalen.