nl-NLfr-FR

Actueel

Bekijk alle artikelen

Aspen start 2020 met een nieuwe look

Zweedse merk heeft haar logo geüpdatet en de 5-liter jerrycans krijgen een nieuw etiket. Aan de alkylaatbenzine is niets veranderd. 


Natuurlijk gaat Aspen met haar tijd mee. Daarom heeft het logo een subtiele facelift gehad en pronkt het voortaan vanaf een stralend witte achtergrond op het nieuwe etiket. Vanaf de eerste week januari levert GVG de bekende rode en blauwe jerrycans met nieuw etiket aan de Aspen verkooppunten. Het gaat dus voorlopig alleen nog om de producten Aspen 2 en Aspen 4 in 5-liter verpakking. De grotere verpakkingen zullen later dit jaar volgen alsook de verpakkingen van 
Aspen D.

Aspen D is een schone diesel gemaakt van 90% hernieuwbare grondstoffen die Aspen twee jaar geleden introduceerde. Ondertussen is de brandstof alweer geüpgraded, want wanneer ook Aspen D straks met het nieuwe etiket verschijnt, is de brandstof zelfs 100% hernieuwbaar.

 

De nieuwe look van Aspen zal geleidelijk worden doorgevoerd. Het merk is inmiddels op zoveel plaatsen zichtbaar dat een rigoureuze vervanging van alle reclame-uitingen alleen maar voor veel afval zou zorgen. En dat gaat tegen de principes van het ambitieuze Aspen in, dat als marktleider voorop wil lopen bij het vergroten van de duurzaamheid van de alkylaatbenzinesector.

Op deze website nog even de ‘oude’ jerrycans
Omdat er binnenkort een nieuwe Aspen website komt, passen we de huidige afbeeldingen van de Aspen 5-liter jerrycans op deze website niet meer aan. Hier nog even het ‘oude’ plaatje dus!  
Aspen wordt in de Benelux vertegen-
woordigd door GVG Oliehandel BV.
Kijk eens op: www.gvgoliehandel.nl
GVG Oliehandel BV
De Vlotkampweg 77
NL 6545 AE Nijmegen
T +31 (0)24 - 675 43 61
F +31 (0)24 - 675 43 68
E info@gvgoliehandel.nl