nl-NLfr-FR

Aspen Racing Fuels, hoogoctaan brandstoffen voor maximale prestaties

Onze racebrandstof Aspen R is een speciale hoogoctaan brandstof met een toprendement. Deze brandstof is ontwikkeld voor alle soorten racesport waarbij maximale prestaties geëist worden. Vermindert het risico van “pingelen” in de motor, vermindert slijtage van de motor en geeft schonere uitlaatgassen met minder rook en roet. Aspen alkylaatbenzine is lang houdbaar zonder kwaliteitsverlies en is 99% schoner dan gewone benzine. Dit is beter voor mens, machine en milieu.


Aspen: Official Fuel supplier STCC en TTA

Aspen is officieel brandstofleverancier van het Swedish Touring Car Championship en de Touring Car Team Association. In de Carrera Cup en de Clio Cup JTCC rijden alle deelnemers, met uitzondering van vier biogas-aangedreven auto's, met Aspen alkylaatbenzine.


De voordelen op een rij:

  • Optimale prestaties
  • Lang houdbaar zonder kwaliteitsverlies
  • Minder onderhoud en een langere levensduur van uw motor
  • Beter voor het milieu
  • Beter voor uw gezondheid

Welke Aspen alkylaatbenzine kan ik gebruiken?

Aspen R biedt perfecte prestaties voor alle soorten racevoertuigen zoals auto's, motorfietsen, karts en boten. Aspen 4 biedt oplossingen in de racesport wanneer een octaan 95 benzine voldoende is, maar wel een schonere verbranding gewenst is, met alle voordelen van dien.Bob Huzell, voorzitter van STCC:

"Wij vinden het belangrijk dat de autosport zich inzet om het milieu zo veel mogelijk te ontlasten. Wij zien in Aspen een belangrijke partner in deze ambitie."


Aspen wordt in de Benelux vertegen-
woordigd door GVG Oliehandel BV.
Kijk eens op: www.gvgoliehandel.nl
GVG Oliehandel BV
De Vlotkampweg 77
NL 6545 AE Nijmegen
T +31 (0)24 - 675 43 61
F +31 (0)24 - 675 43 68
E info@gvgoliehandel.nl