nl-NLfr-FR

Knoeivrij tanken

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Voorkom onnodig overtappen en geknoei met trechters. Kies voor gemak en efficiëntie. Gebruik Aspen in de 5 liter jerrycan en tank met de Autofiller zonder te knoeien. U tankt op deze manier niet alleen eenvoudig, maar ook veilig en u voldoet aan alle regelgeving.Autofiller: stopt wanneer de tank vol is

De Autofiller beschermt u en uw omgeving tegen het onnodige directe contact met de brandstof door het unieke dampretoursysteem. De complete afdichting op iedere tank zorgt er namelijk voor dat er geen benzinedampen vrijkomen. De benzinedamp uit de tank wordt in de jerrycan gezogen. Wanneer de tank vol is, stopt de Autofiller automatisch met tanken. Hierdoor hoeft u nooit meer te knoeien!


Lees meer over de Autofiller

Rode en blauwe jerrycans: geen tankfouten meer

Aspen 2 FRT zit in een rode jerrycan en Aspen 4 zit in een blauwe jerrycan. Door het kleurensysteem voorkomt u tankfouten. Er gaat nogal eens iets mis doordat er verkeerde benzine in een machine wordt getankt. In het ergste geval loopt uw motor vast en heeft dit dure reparaties of zelfs de aanschaf van een nieuwe machine tot gevolg. Voorkom vergissingen en maak gebruik van het kleurensysteem. Er zijn speciale rode en blauwe Aspen stickers verkrijgbaar bij uw verkooppunt die u op uw machine kunt plakken. Dan weet u zeker dat u altijd de juiste benzine tankt!

Juiste etikettering

De Aspen 5 liter jerrycan is voorzien van de juiste etikettering met gevaarsymbolen. De sleeve zit strak om de jerrycan heen en laat dus niet los zoals dat bij stickers het geval is. U voldoet aan alle regelgeving wanneer u met de Aspen 5 liter jerrycan op pad gaat. Aspen is niet giftig en hoeft daarom geen milieugevaarlijke symbolen te vermelden.


Nieuwe jerrycan: kwaliteitsgarantie door batchnummer

De kwaliteit van uw Aspen alkylaatbenzine is gegarandeerd door de verzegelde dop en de vermelding van het batchnummer op de jerrycan. Hergebruik uw Aspen 5 liter jerrycan niet. Uit veiligheidsoverwegingen is het beter als u steeds een nieuwe jerrycan koopt. Door verhoogd brandgevaar en ongevallenrisico’s is het wettelijk niet toegestaan om benzine uit een vat over te tappen als men hier geen aparte vergunning voor heeft. Bovendien werkt een nieuwe jerrycan veel schoner!

Enige benzine zonder ‘dode-vis-symbool’

dode vis symboolAspen alkylaatbenzine hoeft als enige benzine niet het symbool ‘milieugevaarlijk’ te dragen. Gewone benzine maar ook andere alkylaatbenzines dragen dit symbool wel. Producten met dit symbool zijn vergiftig voor in het water ­levende organismen en kunnen bijvoorbeeld sterfte van vissen veroorzaken.De lege Aspen jerrycans worden gerecycled

U kunt uw lege Aspen jerrycan inleveren bij de meeste Aspen verkooppunten. De jerrycans worden vermalen tot korrels die terug de kunststofindustrie in gaan voor de productie van allerlei plastic producten, zoals bijvoorbeeld weer nieuwe jerrycans. Hiermee beantwoordt de Aspen jerrycan aan het Cradle to Cradle concept voor duurzame productie. De jerrycans worden niet opnieuw gevuld, omdat volgens de UN regelgeving benzine alleen vervoerd mag worden in nieuwe jerrycans. Er zit geen statiegeld op de jerrycans.

Voordelen van Aspen in 5L jerrycan:

  • Knoeivrij tanken
  • Geen tankfouten meer
  • Voldoet aan alle regels
  • Recycling lege jerrycans
Aspen wordt in de Benelux vertegen-
woordigd door GVG Oliehandel BV.
Kijk eens op: www.gvgoliehandel.nl
GVG Oliehandel BV
De Vlotkampweg 77
NL 6545 AE Nijmegen
T +31 (0)24 - 675 43 61
F +31 (0)24 - 675 43 68
E info@gvgoliehandel.nl