nl-NLfr-FR

Uw lege jerrycans gratis retour

Lege Aspen verpakkingen kunnen kosteloos geretourneerd worden. U kunt de lege verpakkingen bij uw Aspen verkooppunt inleveren of kosteloos retour laten halen in combinatie met de levering van een pallet Aspen producten. U ontvangt hiervoor een gratis retourdoos. Deze vouwt u uit op een europallet en u verzamelt hierin de lege jerrycans met dop (i.v.m. dampen die nog vrijkomen uit de jerrycan). De volle retourdoos wordt met uw volgende levering Aspen kosteloos retourgenomen. Geef van te voren aan uw Aspen verkooppunt door dat u een pallet leeggoed retour heeft.

Vouw de retourdoos uit op een europallet en stapel hierin de lege Aspen jerrycans met dop. Gebruik de kartonnen tussenplaten om de jerrycans per laag te stapelen. Deze worden altijd meegeleverd met uw nieuwe pallet Aspen. Klik hier om de complete instructie te downloaden.


De lege jerrycans worden gerecycled

De jerrycans worden vermalen tot korrels die terug de kunststofindustrie ingaan voor de productie van allerlei plastic producten, zoals weer nieuwe jerrycans. Hiermee beantwoordt de Aspen jerrycan aan het Cradle to Cradle-concept voor duurzame productie. Stalen verpakkingen worden ook retour genomen en gaan terug de ijzerindustrie in. Uw gebruikte jerrycans worden niet opnieuw gevuld, omdat niet zeker is dat ze na gebruik nog voldoen aan alle regelgeving. Benzine moet namelijk te allen tijde in een UN gekeurde verpakking vervoerd worden. Daarom vult Aspen haar producten altijd in een nieuwe verpakking af zodat u zeker weet dat u aan alle wettelijke eisen voldoet! Er zit geen statiegeld op de verpakkingen.

De voordelen op een rij:

  • Altijd een nieuwe jerrycan
  • Duurzaam door recycling
  • Gratis opgehaald
Aspen wordt in de Benelux vertegen-
woordigd door GVG Oliehandel BV.
Kijk eens op: www.gvgoliehandel.nl
GVG Oliehandel BV
De Vlotkampweg 77
NL 6545 AE Nijmegen
T +31 (0)24 - 675 43 61
F +31 (0)24 - 675 43 68
E info@gvgoliehandel.nl