nl-NLfr-FR

Waarin kan ik Aspen alkylaatbenzine gebruiken?

In alle motoren en machines waarin u gewone benzine gebruikt. U kunt Aspen in uw kettingzaag, grasmaaier maar ook in uw brommer gebruiken. Het is niet erg zinvol om Aspen in uw auto te gebruiken. Door de geavanceerde verbrandingsmotor van een auto is de schadelijke uitstoot in vergelijking tot kleine verbrandingsmotoren nihil.

Welke Aspen alkylaatbenzine kan ik gebruiken?

  • Aspen 2 in een tweetakt benzinemotor

    Veel handgedragen machines, zoals een kettingzaag, hebben een tweetakt benzinemotor. Ook een brommer kan een tweetakt benzinemotor hebben. Een tweetakt benzinemotor maakt een hoger geluid en heeft geen apart oliereservoir.

  • Aspen 4 in een viertakt benzinemotor

    Veel rijdende machines, zoals grasmaaiers, hebben een viertakt benzinemotor. Ook hebben veel motorfietsen en auto’s viertakt benzinemotoren. Een viertakt benzinemotor maakt een lager geluid en heeft een apart oliereservoir, vaak met een peilstok.

  • Gebruik de 5 liter jerrycan met de Fillpartner Autofiller

    U tankt veilig, zonder knoeien en zonder in contact te komen met benzinedampen. De lege 5 liter jerrycans kunt u terugbrengen naar uw Aspen verkooppunt, deze worden gerecycled.

  • U kunt gewoon overschakelen op Aspen, ook als er eerst gewone benzine in de tank heeft gezeten.

Tips voor overschakelen naar Aspen alkylaatbenzine

Alle benzinemotoren, jong en oud, werken op Aspen alkylaatbenzine. Het is wel goed om bij machines en voertuigen die eerst op gewone benzine gedraaid hebben een paar zaken in de gaten te houden. Download de tips voor het overschakelen naar Aspen.

Aspen kan in veel machines en voertuigen gebruikt worden. Kijk of die van u erbij staat!

Aspen wordt in de Benelux vertegen-
woordigd door GVG Oliehandel BV.
Kijk eens op: www.gvgoliehandel.nl
GVG Oliehandel BV
De Vlotkampweg 77
NL 6545 AE Nijmegen
T +31 (0)24 - 675 43 61
F +31 (0)24 - 675 43 68
E info@gvgoliehandel.nl