Blog

Hier vind je alle achtergrondinformatie, het laatste nieuws en praktische tips en adviezen over Aspen. We delen graag onze kennis met je! Vragen? Neem dan contact met ons op of kijk eens bij de antwoorden op onze veelgestelde vragen!

Nieuws None

Aspen on air

Aspen gaat op de radio! Van 1 t/m 17 juli zijn wij dagelijks te horen op maar liefst vier verschillende grote radiozenders.

Lees meer >
Kennisbank None

Tips voor onderhoud

Onderhoud aan uw machine is belangrijk voor een lange levensduur. Maar ook gebruiksgemak en plezier gaan vooruit als een tuinmachine goed...

Lees meer >
Nieuws None

Waarom is Aspen de beste?

Alle alkylaatbenzines zijn hetzelfde hoor je mensen vaak zeggen. Maar niets is minder waar. Jij wil toch ook alleen het beste...

Lees meer >
Kennisbank None

Wat is alkylaatbenzine

Aspen is schone alkylaatbenzine. Alkylaat is een olieproduct: een synthetisch geproduceerde benzinecomponent, om precies te zijn.

Lees meer >
Kennisbank None

Gebruiksgemak

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met Aspen tank je altijd en overal moeiteloos én zonder knoeien. Veilig, efficiënt en je voldoet aan alle regels.

Lees meer >
Kennisbank None

Voordeel voor het milieu

Wist je dat kleinere machines zoals kettingzagen, heggenscharen en grasmaaiers relatief veel uitlaatgassen uitstoten in vergelijking met auto’s?

Lees meer >