Blog

Hier vind je alle achtergrondinformatie, het laatste nieuws en praktische tips en adviezen over Aspen. We delen graag onze kennis met je! Vragen? Neem dan contact met ons op of kijk eens bij de antwoorden op onze veelgestelde vragen!

Nieuws Aspen-overzicht2

Aspen renewable: 10% fossielvrij

Aspen introduceert een nieuwe versie alkylaatbrandstof met een lagere CO₂-impact. Zowel de tweetakt als viertakt versie bevat 10% hernieuwbare bestanddelen. Hiermee verminder je CO₂-uitstoot!

Lees meer >
Nieuws Aspen - Radio blog

Aspen on air

Aspen gaat op de radio! Van 1 t/m 17 juli zijn wij dagelijks te horen op maar liefst vier verschillende grote radiozenders.

Lees meer >
Kennisbank Blog - afbeelding - Tips onderhoud

Tips voor onderhoud

Onderhoud aan uw machine is belangrijk voor een lange levensduur. Maar ook gebruiksgemak en plezier gaan vooruit als een tuinmachine goed...

Lees meer >
Nieuws

Waarom is Aspen de beste?

Alle alkylaatbenzines zijn hetzelfde hoor je mensen vaak zeggen. Maar niets is minder waar. Jij wil toch ook alleen het beste...

Lees meer >
Kennisbank

Wat is alkylaatbenzine

Aspen is schone alkylaatbenzine. Alkylaat is een olieproduct: een synthetisch geproduceerde benzinecomponent, om precies te zijn.

Lees meer >
Kennisbank

Gebruiksgemak

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met Aspen tank je altijd en overal moeiteloos én zonder knoeien. Veilig, efficiënt en je voldoet aan alle regels.

Lees meer >