Blog

Hier vind je alle achtergrondinformatie, het laatste nieuws en praktische tips en adviezen over Aspen. We delen graag onze kennis met je! Vragen? Neem dan contact met ons op of kijk eens bij de antwoorden op onze veelgestelde vragen!

Nieuws None

Waarom is Aspen de beste?

Alle alkylaatbenzines zijn hetzelfde hoor je mensen vaak zeggen. Maar niets is minder waar. Jij wil toch ook alleen het beste voor jezelf en je machine?

Lees meer >
Kennisbank None

Wat is alkylaatbenzine

Aspen is schone alkylaatbenzine. Alkylaat is een olieproduct: een synthetisch geproduceerde benzinecomponent, om precies te zijn.

Lees meer >
Kennisbank None

Gebruiksgemak

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met Aspen tank je altijd en overal moeiteloos én zonder knoeien. Veilig, efficiënt en je voldoet aan alle regels.

Lees meer >
Kennisbank None

Voordeel voor het milieu

Wist je dat kleinere machines zoals kettingzagen, heggenscharen en grasmaaiers relatief veel uitlaatgassen uitstoten in vergelijking met auto’s?

Lees meer >
Kennisbank None

Voordeel voor je motor

Gebruik je gewone benzine? Dan raakt je motor van binnen steeds verver vervuild. En door de korte houdbaarheid van benzine krijg je al snel....

Lees meer >
Kennisbank None

Voordeel voor je gezondheid

Wist je dat je ernstige gezondheidsklachten kunt oplopen als je dagelijks in aanraking komt met schadelijke stoffen? In het verleden zijn daar veel mensen....

Lees meer >