Het gebruiksgemak van Aspen - Aspen Benelux

Gebruiksgemak

Ervaar het perfecte gebruiksgemak

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met Aspen tank je altijd en overal moeiteloos én zonder knoeien. Veilig, efficiënt en je voldoet aan alle regels.

Autofiller: nooit meer knoeien

Tank vol? Dan stopt de autofiller automatisch met tanken. Dat betekent: nooit meer knoeien en het beschermt jou en je omgeving tegen het onnodige directe contact met de brandstof. Het unieke dampretoursysteem zorgt ervoor dat er geen benzinedampen meer vrijkomen. Veilig én gemakkelijk dus.

Tankfouten zijn verleden tijd

Niks zo vervelend als de verkeerde brandstof gebruiken voor je motor. Een motor die vastloopt, dure reparaties of misschien zelfs een nieuwe machine aanschaffen, alleen omdat je de verkeerde jerrycan hebt gepakt.

Met het duidelijke kleursysteem van Aspen zijn tankfouten gelukkig verleden tijd. Aspen 2 zit een rode jerrycan en Aspen 4 in een blauwe. Plak de speciale rode of blauwe stickers op je tank en vergis je nooit meer!

Knoeivrij tanken

“Met het duidelijke kleursysteem van Aspen zijn tankfouten gelukkig verleden tijd.”

Duidelijke etiketten

De etiketten op de Aspen jerrycans zitten stevig vast en bevatten de juiste gevaarsymbolen. Geen loslatende stickers meer dus, en je weet zeker dat je met Aspen aan alle regels voldoet. En nog beter: Aspen is niet giftig en hoeft dus geen milieugevaarlijke symbolen te vermelden.

Altijd de beste kwaliteit

Door de verzegelde dop en het batchnummer op de jerrycan weet je altijd zeker dat je de beste kwaliteit in huis haalt. Hergebruiken van jerrycans raden we niet aan: dat werkt minder schoon en veilig. Het is daarnaast wettelijk verboden om benzine uit een vat over te tappen zonder vergunning.

Gerecyclede jerrycankorrels

Laat je lege jerrycans ophalen

Je kunt je lege jerrycans heel gemakkelijk inleveren bij een verkooppunt bij jou in de buurt. En nog beter: voor professionals worden ze gratis opgehaald bij het leveren van een nieuwe pallet Aspen producten. De lege jerrycans worden gerecycled: we werken cradle to cradle.

In dit artikel:

  • Het perfecte gebruiksgemak
  • Autofiller
  • Tankfouten verleden tijd
  • Duidelijke etikettering
  • Altijd de beste kwaliteit
  • Lege jerrycans ophalen

Deel via:


Waarom Aspen?

Aspen alkylaatbenzine is 99% schoner

Deze schone brandstof is goed voor het milieu, maar ook voor jou en je machine. Met Aspen blijft je motor schoon en start deze altijd gemakkelijk. Ook na maanden stilstaan. Waarom zou je níet voor Aspen kiezen?

Ontdek de voordelen

Aspen verkooppunt?

Meer dan 1.200 Aspen verkooppunten

Wist je dat er meer dan 1.200 Aspen verkooppunten zijn in de Benelux? Dat betekent dat er altijd een bij jou in de buurt is. Ben je professional? Laat je Aspen producten dan per pallet franco op je bedrijf leveren.

Vind jouw verkooppunt