Tank knoeivrij met de Aspen 5L jerrycan - Aspen Benelux

Aspen op de radio

Aspen on air

Aspen gaat op de radio! Van 1 t/m 17 juli zijn wij dagelijks te horen op maar liefst vier verschillende grote radiozenders. Dus schakel in op Radio 538, SkyRadio, Radio 10 of Radio Veronica en hoor onze radiospot live voorbij komen.

We gaan natuurlijk niet zonder reden op de radio. We vinden namelijk dat iedereen moet weten dat Aspen alkylaatbenzine 99% schoner is dan gewone benzine. Want het milieu, jezelf én je machine verdienen het beste. Met deze radiocampagne kunnen we in een korte tijd veel mensen bereiken. Zo stappen hopelijk nog veel meer mensen over op het schone alternatief!

Nieuwsgierig naar onze radiospot? Beluister hem dan hier alvast:

In dit artikel:

  • Aspen on air

Deel via:


Waarom Aspen?

Aspen alkylaatbenzine is 99% schoner

Deze schone brandstof is goed voor het milieu, maar ook voor jou en je machine. Met Aspen blijft je motor schoon en start deze altijd gemakkelijk. Ook na maanden stilstaan. Waarom zou je níet voor Aspen kiezen?

Ontdek de voordelen

Aspen verkooppunt?

Meer dan 1.200 Aspen verkooppunten

Wist je dat er meer dan 1.200 Aspen verkooppunten zijn in de Benelux? Dat betekent dat er altijd een bij jou in de buurt is. Ben je professional? Laat je Aspen producten dan per pallet franco op je bedrijf leveren.

Vind jouw verkooppunt