nl-NLfr-FR

Over Aspen

Het bedrijf Aspen werd in 1988 opgericht aan de kust van het Aspenmeer ten noorden van Göteborg in Zweden. Roland Elmäng kwam op het idee om een betere brandstof voor kettingzagen te produceren, toen hij in de Zweedse krant Skogen een artikel las over de problemen die bosarbeiders ondervonden door blootstelling aan de uitlaatgassen van kettingzagen en bosmaaiers. De introductie van alkylaatbenzine zorgde voor een drastisch verbeterde werkomgeving voor de Zweedse bosarbeiders. Tegenwoordig wordt Aspen alkylaatbenzine voor veel meer toepassingen gebruikt en is het inmiddels ook in andere landen verkrijgbaar.


Aspen is wereldmarktleider in alkylaatbenzine

Lantmännen Aspen AB is producent van Aspen en is gevestigd in Hindas, Zweden. Aspen is in veel Europese landen en Canada vertegenwoordigd en is hiermee wereldmarktleider in alkylaatbenzine. In de Benelux wordt Aspen vertegenwoordigd door GVG Oliehandel BV. In alle landen wordt gewerkt vanuit dezelfde missie: het ontwikkelen, vermarkten en distribueren van brandstoffen met unieke voordelen, die de negatieve effecten voor mens, machine en milieu verminderen. Wij richten ons op alle gebruikers van kleinere motoren. Wij streven ernaar dat onze klanten en partners een meerwaarde ervaren in onze samenwerking. Onze werkwijze kenmerkt zich door zorg, eenvoud en voortdurende ontwikkeling.


Meer over Aspen Zweden: www.aspen.se


GVG Oliehandel BV, importeur voor de Benelux

Aspen wordt al sinds 1990 in de Benelux verkocht; eerst door Van Gelder Aardolie BV en sinds 2000 door GVG Oliehandel BV. GVG Oliehandel BV wordt gerund door de derde generatie, voortgekomen uit het Nijmeegse familiebedrijf Van Gelder Aardolie BV, een bedrijvengroep die meer dan 75 jaar lang diverse olie- en benzinezaken beheerde. Wij zijn gevestigd in Nijmegen met een magazijn voor de opslag van 500.000 liter Aspen alkylaatbenzine en circa 200.000 liter Agealube smeermiddelen en reinigers; meer dan 300 verschillende producten. Met ons team staan wij elke dag weer opnieuw voor u klaar!


Meer over GVG Oliehandel BV: www.gvgoliehandel.nl


Team GVG Oliehandel BV
Team GVG Oliehandel BV

Over Aspen:

  • Sinds 1988
  • Grondlegger alkylaatbenzine
  • Zweeds product
  • Wereldmarktleider

Aspen wordt in de Benelux vertegen-
woordigd door GVG Oliehandel BV.
Kijk eens op: www.gvgoliehandel.nl
GVG Oliehandel BV
De Vlotkampweg 77
NL 6545 AE Nijmegen
T +31 (0)24 - 675 43 61
F +31 (0)24 - 675 43 68
E info@gvgoliehandel.nl